Sök efter släktingar från Örebro och Västernorrland

Här kan du söka efter släktingar i detta släktträd. Det går att söka på namn, födelseårtal, eller på vilken församling och by de olika familjerna bodde på. Bokstaven M eller P berättar om personen är från min mammas eller pappas sida. Alla har inte denna koppling ännu.

OBS platser så som gårdar och byar visas inte exakt hus om inte detta anges.

Mosjö församling - Mosås station

Mosås station

Visa en större karta

Mosås är kyrkbyn i Mosjö socken och en tidigare tätort i Örebro kommun. Mosås ligger längs järnvägen Örebro-Hallsberg, men järnvägsstationen i Mosås är sedan länge nedlagd. 1905 uppfördes ett mindre stationshus som ersättning för den otidsenliga stugan. Det första stationshuset låg på öster sida om banan och den nya på väster om banan.

Lämna gärna en kommentar... Ni är välkomna att bidra med bilder och information, för att få en bättre bild av de människor som en gång i tiden levde på platsen.

1861-1865
P Sida: 180
 

P Sida: 180
 

1866-1870
P Sida: 272
(Flyttar till Kumla 1867)

P Sida: 272
(Flyttar till Kumla 1867)

Mosås nya station

Sök plats

 

Sök efter person

Namn:
Årtal:
Församling:  

 

Om Familjegren CMS

Med Familjegren CMS blir det roligare med släktforskning. Detta webbaserade släktforskningsprogram ger dig en större frihet där bara din fantasi kan sätta gränser.

Gränsnittet för information över personer är enkelt och du hoppar lätt fram och tillbaka i trädet medans det växer fram. Med extra information från husförhören kan man sedan lätt följa vart släktingar har befunnit sig.

I detta CMS skapar du enkelt nya sidor med den information du vill dela med dig ut av och fotoalbumet ger dig möjligheter att ladda upp foton som sedan enkelt kan kopplas till personer eller platser.

Familjegren på Facebook

 

Familjegren CMS - Familjeträd för Örebrosläkterna Borg och Fritz. Kontakta den släktforskande webbmastern vid frågor.