Robert Isaksson - Född 1920 i Fjällsjö

Namn: Robert Isaksson ID: ( 2297 )
Fader: ID: ( )
Moder: Alma Selina Nordqvist ID: ( 2292 )
Född: 14/11 1920 Rudsjö, Fjällsjö
Döpt:
Faddrar:
Barn:

Död:
Begravd:
Levnadsålder enligt dödboken:
Dödsorsak:
Titel - Yrke:
Övriga uppgifter:

Släkt med Rebeca Andersdotter (1744) och Anders Andersson (1744) från Sunnansjö i Fjällsjö församling.

Lämna gärna en kommentar... Ni är välkomna att bidra med bilder och information, för att de ska bli så korrekt bild som möjligt av personen.

Husförhör och besökta platser:

1906-1923 - Fjällsjö AIIa:2b - Rudsjö - Sida 263 (Robert föds 192)

Robert Isaksson är inte släkt till mig i rakt nedstigande led. Men är ett barn eller ett barnbarn till någon anfader till mig. Eller är kanske ingift i familjen.
Robert Isaksson är det längst jag har tagit mig till i denna gren. Klicka på foten om du vill se familjeträdet på hans barn och barnbarn

Gå i mina fotspår
 

Om Familjegren CMS

Med Familjegren CMS blir det roligare med släktforskning. Detta webbaserade släktforskningsprogram ger dig en större frihet där bara din fantasi kan sätta gränser.

Gränsnittet för information över personer är enkelt och du hoppar lätt fram och tillbaka i trädet medans det växer fram. Med extra information från husförhören kan man sedan lätt följa vart släktingar har befunnit sig.

I detta CMS skapar du enkelt nya sidor med den information du vill dela med dig ut av och fotoalbumet ger dig möjligheter att ladda upp foton som sedan enkelt kan kopplas till personer eller platser.

Familjegren på Facebook

 

Familjegren CMS - Familjeträd för Örebrosläkterna Borg och Fritz. Kontakta den släktforskande webbmastern vid frågor.