Karl Arvid Svensson (Borg) - Född 1871 i Algutsrum

Namn: Karl Arvid Svensson (Borg) ID: ( 4089 )
Fader: ID: ( )
Moder: ID: ( )
Född: 1/1 1871 Algutsrum
Döpt:
Faddrar:
Gift: 28/11 1896 Sjöudden
Med: Elin Elvira Berg ID: ( 12 )
Barn:

Död:
Begravd:
Levnadsålder enligt dödboken:
Dödsorsak:
Titel - Yrke: Järnvägsarbetare, skomakare
Övriga uppgifter:

1907 finns det uppgifter på att Karl Arvid Borg är ensamstående och nu sjöman. Inflyttat från Sankt Matteus i Stockholm 1911 Stenåsa församling (Norra Quinneby) på Öland. Det står då att han fortfarande är gift med Elin Elvira Borg. Han benämns även som sjöman. 1913 flyttar han från Stenåsa till Vickleby och samma år vidare till Löts församling. Notering i Vickelby församling om Skiljobrev af Strängnäs domkapitell, daterat 29/1 1913.

Karl Arvid gifter sig 1/1 1914 i Löt (Norrby) med Elfrida Adelina Olofsson, f. 1877 i Löt Kalmar län. 1915 flyttar de från Löt till Alböke och 1917 Böda (Torps by) där de så småningom slår sig ner Böda, Sjöstorp n:o 2. På senare år är Karl Arvid arbetare och skomakare. Paret får inga barn.

Lämna gärna en kommentar... Ni är välkomna att bidra med bilder och information, för att de ska bli så korrekt bild som möjligt av personen.

Husförhör och besökta platser:

Karl Arvid Svensson (Borg) är inte släkt till mig i rakt nedstigande led. Men är ett barn eller ett barnbarn till någon anfader till mig. Eller är kanske ingift i familjen.
Karl Arvid Svensson (Borg) är det längst jag har tagit mig till i denna gren. Klicka på foten om du vill se familjeträdet på hans barn och barnbarn

Gå i mina fotspår
 

Om Familjegren CMS

Med Familjegren CMS blir det roligare med släktforskning. Detta webbaserade släktforskningsprogram ger dig en större frihet där bara din fantasi kan sätta gränser.

Gränsnittet för information över personer är enkelt och du hoppar lätt fram och tillbaka i trädet medans det växer fram. Med extra information från husförhören kan man sedan lätt följa vart släktingar har befunnit sig.

I detta CMS skapar du enkelt nya sidor med den information du vill dela med dig ut av och fotoalbumet ger dig möjligheter att ladda upp foton som sedan enkelt kan kopplas till personer eller platser.

Familjegren på Facebook

 

Familjegren CMS - Familjeträd för Örebrosläkterna Borg och Fritz. Kontakta den släktforskande webbmastern vid frågor.